Lyngby Orienteringsklub

Find vej i Geelskov

Sponsorer: Danske Bank, Nordea

Geelskov er Lyngby Orienteringsklubs 'hjemmebane'. Geelskov er let at komme til fra København med S-tog til Holte – skoven er bogstaveligt talt lige udenfor stationen.

Du kan downloade et kort over Geelskov med alle poster indtegnet. Du kan selv bestemme hvor mange poster du vil finde, og i hvilken rækkefølge. Du kan også bruge et vores forslag til lette, mellemsvære og svære baner.

Posterne står i skoven hele året. Så du kan løbe eller gå en tur og finde poster, lige når det passer dig.

This page is also available in English »

Kort over de faste poster

Alle kort og baner er i målestoksforholdet 1:10.000. Kortene er tegnet med specielle signaturer, som bruges til orienteringsløb. Princippet er at sort er veje og sten, brunt er højdekurver, blåt er vand, og grønt viser hvor tæt skoven er.

Start fra Begynder Let Mellemsvær Svær
Toppen af Geels Bakke 2,7 km 3,7 km 4,4 km 6,4 km
P-plads ved Holte Midtpunkt 3,8 km 5,1 km 5,5 km
P-plads ved tennisbanerne 3,7 km 3,7 km 5,2 km
Teknikerbyen 3,3 km 5,2 km 6,1 km
Toppen af Geels Bakke 5,3 km
Kort med alle faste poster i Geelskov

Begynderbane: Posterne er på brede stier. Kan snildt gennemføres med barnevogn eller på cykel. Kompas ikke nødvendigt.

Let bane: Posterne er synlige fra veje og stier. Der kan være forskellige vejvalgsmuligheder. Kan gennemføres uden kompas hvis man koncentrerer sig lidt.

Mellemsvær bane: Posterne ligger inde i terrænet, men altid tæt ved en udstrakt terrængenstand som f.eks. sti, grøft/rende, dige, lysning/rydning etc. Vanskelig, men ikke umulig, uden kompas.

Svær bane: Posterne er placeret inde i skoven, væk fra veje og stier. Den hurtigste rute vil ofte gå gennem krat og grene. Kompas er nødvendigt.

Når du har været i skoven kan du sammenligne koderne på posterne for at se om du har fundet de rigtige.

Lyngby OK's træningsløb er åbne for alle

Hvis du synes det er morsomt at finde poster, er du også velkommen til Lyngby Orienteringsklubs træningsløb. Begyndertræning afholdes tirsdage kl. 17 i september - oktober og i april - juni. Træningen lægges i skovene nær Lyngby, ofte med start fra toppen af Geels Bakke eller fra Nymølle.

Har du lyst til lidt større udfordringer er der træningsløb med mellemsvære og/eller svære baner, og ofte også løb, som udfordrer løberne på tekniske elementer som kurvelæsning, kompasretninger eller øvelser i at komme hurtigt gennem vanskeligt terræn.

Detaljer om træningsløbene omtales på Lyngby Orienteringsklubs Facebookside.

Find vej i Danmark

'Find vej i Danmark' er et sundt og gratis tilbud om en anderledes tur i skoven, parken eller byen. Download et kort, print det ud – og så er det ud på jagt efter poster. Der er ruteforslag i forkellige længder og sværhedsgrader, og du bestemmer selv tempoet. 'Find vej i Danmark' er med andre ord både for hurtigløbere, stavgængere og familier med klapvogn.

Se hvor i landet du også kan finde vej på: www.findveji.dk