Lyngby Orienteringsklub

Bliv medlem af Lyngby OK

Lyngby Orienteringsklub mødes hver tirsdag kl. 17 til træning (søndag kl. 11 om vinteren), oftest i en af skovene omkring Lyngby. Til træningen er der mulighed for at vælge orienteringsløb af foreskellig længde og sværhedsgrad, så her er plads til både begyndere og rutinerede orienteringsløbere.

Kom med til træning på tirsdag, og se om o-løb er noget for dig! Medbring løbesko og langt løbetøj – kort og kompas sørger vi for.

Se opslag på forsiden eller på vores Facebook-side, hvor mødestedet annonceres.

Indmeldelse og kontingent

Når du først er blevet bidt af sporten og gerne vil meldes ind i klubben, bedes du udfylde en indmeldelsesblanket og sende den til klubbens kasserer på kasserer@lyngbyok.dk. Kontingentet er 320 kr. årligt for almindeligt medlemsskab og 80 kr. for hvert efterfølgende medlem i samme husstand.

Som medlem af klubben får du mulighed for at deltage i konkurrenceløb næsten hver weekend i forskellige skove rundt om på Sjælland eller i det øvrige Danmark. Se Dansk Orienteringsforbunds løbskalender eller kalenderen i O-service (hvor medlemmer af orienteringsklubber også kan melde sig til løb).

English: To join the club, please fill out the Registration form and send it to our cashier at kasserer@lyngbyok.dk. The membership fee is 320 kr./year for ordinary membership, and 80 kr. for each additional member in the same household (address).

As a member you can see and sign up for orienteering events at O-Service - you will receive a login to the page upon registration of your membership.