Lyngby Orienteringsklub

Vejledning til brug af O-track

O-track er en gratis app hvor vi i klubben kan sammenligne vores løb ved træninger og til stævner. App´en kan hentes til både IOS og Android. Det er et godt redskab til at evaluere vejvalg og lære af hinandens løb.

Installation

Download O-track appen fra Google Play eller Apple Appstore. Registrer dig som bruger i App´en eller online ved at klikke her. Tryk på tandhjulet i app´en for at gå til indstillinger og log ind.

Brug af appen

For at lægge sine løb op på O-track, så skal man vælge løbet på appens kort, eller listen af løb som kan tilgås ved at trykke på kort ikonet eller listen ikonet i bunden af skærmen.

Nu kan man løbe med sin mobil telefon og optage sit løb direkte i O-track app´en. Det gøres ved at trykke på pilen midt på skærmen.

Hvis man har et GPS-ur kan man optage sit løb som .GPX eller .FIT-fil. Man skal vælge: "Upload gps-track" i øverste højre hjørne af skærmen når man har valgt det rette løb.

Som sidste mulighed kan man også lægge løb op, der er optaget i løbeappen Strava. Man kan linke O-track og Strava sammen ved at trykke på tandhjulet i O-track. Når dette er gjort kan man vælge Strava inde i "Upload gps-track".

For yderligere information se O-Tracks hjemmeside. - Her kan man også se og lægge sine løb op, i stedet for at bruge app´en.

Lyngby OK håber at vi i fremtiden vil få glæde af at se hinandens løb igennem denne platform. Tag gerne fat i os til træning, så kan vi hjælpe hvis der skulle være spørgsmål.